fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Steiner Steiner

34 resultaten
Sorteer op
Filters

Steiner Air Tools is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige luchtdrukgereedschappen. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment van professionele pneumatische gereedschappen die worden gebruikt in diverse industrieën, zoals de automotive, bouw, metaalbewerking en houtbewerking.

 Steiner Air Tools staat bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties. Het merk streeft ernaar om gereedschappen van topkwaliteit te leveren die voldoen aan de hoge eisen van professionals en veeleisende gebruikers.

 Het assortiment van Steiner omvat een breed scala aan luchtdrukgereedschappen, waaronder slagmoersleutels, ratelsleutels, schuurmachines, boormachines, slijpers, polijstmachines en nog veel meer. Elk gereedschap is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap.

 Wat Steiner Air Tools onderscheidt, is de focus op ergonomisch ontwerp en gebruiksgemak. De gereedschappen zijn ontworpen om comfortabel en efficiënt te werken, waardoor gebruikers vermoeidheid kunnen verminderen en productiever kunnen zijn.

Bovendien staat Steiner Air Tools bekend om zijn uitstekende klantenservice en after-sales ondersteuning. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en zorgt ervoor dat eventuele problemen of vragen van klanten snel en adequaat worden opgelost.

 Steiner Air Tools is trots op zijn innovatie en technologische vooruitgang. Het merk blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde gereedschappen te introduceren die voldoen aan de evoluerende behoeften van de gebruikers.

Met een sterke reputatie in de industrie en een toewijding aan kwaliteit en service, is Steiner Air Tools een vertrouwd merk voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare en hoogwaardige luchtdrukgereedschappen om hun werk efficiënt en effectief uit te voeren.

Het assortiment van Steiner

Steiner Air Tools biedt een breed scala aan hoogwaardige luchtdrukgereedschappen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Het assortiment omvat verschillende categorieën gereedschappen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van diverse industrieën. Enkele van de prominente producten van Steiner Air Tools zijn:

  • Slagmoersleutels: Steiner Air Tools biedt een verscheidenheid aan slagmoersleutels die ontworpen zijn om bouten en moeren snel en krachtig vast te zetten of los te maken. Deze gereedschappen zijn ideaal voor automotive, bouw- en onderhoudstoepassingen.
  • Ratelsleutels: De ratelsleutels van Steiner Air Tools zijn compacte en veelzijdige gereedschappen die zorgen voor snel en efficiënt vastdraaien en losdraaien van bouten en moeren. Ze zijn handig in situaties waarin ruimte beperkt is.
  • Boormachines: Steiner Air Tools biedt boormachines met verschillende vermogensniveaus en capaciteiten. Deze luchtdrukgereedschappen zijn geschikt voor boren in metaal, hout en andere materialen met hoge precisie en betrouwbaarheid.
  • Schuurmachines: Het assortiment schuurmachines van Steiner Air Tools omvat vlakschuurmachines, excenterschuurmachines en bandschuurmachines. Deze gereedschappen zijn ontworpen voor het schuren en polijsten van verschillende oppervlakken, waaronder hout, metaal en kunststof.
  • Slijpers: Steiner Air Tools biedt slijpmachines voor het snijden, slijpen en afwerken van verschillende materialen, zoals metaal, steen en beton. Deze gereedschappen zijn krachtig en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor zware toepassingen.
  • Polijstmachines: De polijstmachines van Steiner Air Tools zijn ontworpen om oppervlakken een glanzende en professionele afwerking te geven. Ze zijn ideaal voor automotive- en lakbewerkingstoepassingen.
  • Overige gereedschappen: Naast bovengenoemde categorieën biedt Steiner Air Tools ook andere luchtdrukgereedschappen, zoals slagmoerhamers, beitelhamers, schroevendraaiers, verfspuiten en nog veel meer.

De producten van Steiner Air Tools staan bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om te voldoen aan de eisen van professionele gebruikers. Steiner Air Tools streeft ernaar om gereedschappen te leveren die de productiviteit verhogen en de efficiëntie verbeteren in diverse industrieën.

Historie Steiner

Steiner is een merk dat in 1977 werd opgericht in Duitsland. Het bedrijf begon als een kleine onderneming die gespecialiseerd was in het ontwerp en de productie van luchtdrukgereedschappen. Vanaf het begin had Steiner een sterke focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

In de loop der jaren is Steiner uitgegroeid tot een gerenommeerd merk op het gebied van luchtdrukgereedschappen. Het bedrijf heeft voortdurend geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën te integreren en geavanceerde gereedschappen te produceren die voldoen aan de behoeften van professionals in diverse industrieën.

Steiner heeft altijd een streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid gehad. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd door te voldoen aan de hoge normen van de industrie en te zorgen voor duurzame en hoogwaardige producten.

Het succes van Steiner is te danken aan de combinatie van vakmanschap, innovatie en de inzet voor klanttevredenheid. Het bedrijf blijft groeien en evolueren, waarbij het zich blijft richten op het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde luchtdrukgereedschappen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de gebruikers.

Vandaag de dag is Steiner een wereldwijd bekend merk dat vertrouwd wordt door professionals over de hele wereld. Met een lange geschiedenis van excellentie en toewijding aan kwaliteit blijft Steiner streven naar innovatie en het leveren van hoogwaardige luchtdrukgereedschappen die de productiviteit en efficiëntie verbeteren.