fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Engels wielen

Het Engels wiel is bij het grote publiek niet bekend. De zakelijke professional echter weet als geen ander wat Engels wielen zijn. Bovendien weet u, w Lees meer...

Het Engels wiel is bij het grote publiek niet bekend. De zakelijke professional echter weet als geen ander wat Engels wielen zijn. Bovendien weet u, want u bent immers die zakelijke professional, dat dit specifieke gereedschap onontbeerlijk is wanneer er plaatstaal bewerkt dient te worden. Het is dan ook een ideale tool voor het bewerken van plaatstaal van auto’s, oldtimers en tanks. Kippers Rijssen heeft een ruim assortiment Engels wielen, welke u hieronder vindt.

Filters

Engels Wiel, praktisch in gebruik

De Engels wielen uit ons assortiment zijn allen uiterst praktisch in gebruik. Uiteraard is de nodige kennis en vakmanschap een vereiste om deze machines te bedienen. Maar waarom een machine nodeloos ingewikkeld maken in gebruik en toepassing? Bovendien zijn alle varianten zo compact mogelijk gemaakt. Hierdoor nemen ze relatief weinig ruimte in beslag en passen ze in elke werkplaats of garage.

Technische gegevens van Engels wiel

Het gaat te ver om op deze plaats de technische details te bespreken van elk individueel model. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de technische specificaties van elk individueel Engels wiel onder te brengen bij het model in kwestie. Door op de foto te klikken van het Engels wiel van uw interesse komt u uit bij de technische specificaties en overige product info. Op deze manier kunt u zelf bepalen welk Engels wiel het beste past bij uw werkzaamheden/activiteiten. Mocht u aan deze informatie niet voldoende hebben, neemt u dan gerust contact op met één van de verkoopspecialisten van Kippers Rijssen. Naast Engels wiel beschikken we bij kippers over:

Engels wielen kopen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, dan is het bestellen van Engels wielen nog slechts een kleinigheid te noemen. Immers, Kippers Rijssen heeft er alles aan gedaan om de webwinkel zo gebruiksvriendelijk en overzichtelijk mogelijk in te richten. Dit betekent onder andere dat u in slechts een beperkt aantal stappen door het bestelproces heen wordt geleidt. U heeft uw bestelling snel in huis, want alle Engelse wielen leveren wij uit eigen voorraad.