• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Magneet schotel

Magneetschotel

Het volgende herkent u vast en zeker. U bent bezig met het uit elkaar halen van een complex apparaat of machine. Het is hierbij belangrijk dat alle onderdelen, tot de kleinste aan toe, bewaard blijven, tot de schroefjes en boutjes aan toe. Deze laatste willen nog wel eens zoek raken. De kans dat dit gebeurt wordt vele malen kleine wanneer u gebruik maakt van een magneetschotel.

Wat is een magneetschotel precies?

Bij het horen van het woord magneetschotel wordt er vaak al snel aan iets ingewikkelds gedacht. Niets is echter minder waar, want in dit geval geeft de benaming van deze accessoire ook direct aan wat het is. Het is namelijk letterlijk een schotel die magnetisch is. Hierdoor is het een uiterst praktische accessoire om te gebruiken in de schuur, garage of werkplaats. Kleine metalen onderdelen of schroefjes/boutjes legt u hierop en hiermee voorkomt u dat deze snel kwijtraken.

Verschillende maten magneet schotels

Deze accessoire is, haast vanzelfsprekend, in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn deze ‘los’ verkrijgbaar , in verschillende maten, maar u kunt ook kiezen voor een set van magneetschotels. In een aantal gevallen kan het wenselijk zijn om de verschillende onderdelen apart te bewaren en niet tezamen op één schotel. Kies dan voor onze ‘MAGNEET SCHOTEL SET 4 DELIG PLASTIC’ die uit vier verschillende kleuren schoteltjes bestaat. Een gemakkelijke manier om kleine onderdelen te bewaren en te labelen.

Uiteraard zijn alle magneetschotels uit ons assortiment voorzien van een rubberen onderzijde. Hierdoor staan de schotels stabieler en glijden deze niet snel weg. 

Benieuwd wat wij nog meer aanbieden op het gebied van handgereedschap? Ontdek het hieronder:

Magneetschotel kopen

Kippers Rijssen heeft alles op het gebied van gereedschap, machines en werkplaatsinrichting. Praktische accessoires als een magneetschotel ontbreekt dan ook niet in ons assortiment dat uit enkele duizenden artikelen bestaat. Al deze artikelen bestelt u snel en eenvoudig in onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel. Wij kiezen altijd voor de beste merken en de beste kwaliteit, waarbij we de factor prijs natuurlijk niet uit het oog verliezen. Aangezien we het merendeel van onze artikelen uit eigen voorraad leveren weten wij de levertijd altijd kort te houden. En heeft u vragen? Dan staat u er bij Kippers Rijssen nooit alleen voor, want onze verkoopspecialisten denken graag met u mee.